Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی یوسفی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره راهکار رونق تولید مسکن گفت: دچار عقب ماندگی در حوزه ساخت مسکن هستیم و مشکلات فعلی ما یعنی گرانی مسکن ناشی از تلمبار شدن نیاز به مسکن در سال‌های گذشته است.

یوسفی معتقد است آخوندی وزیر مسکن دولت روحانی افتخار می‌کرد که در دوره خود یک مسکن هم نساخته و با این کار مردم را به این مشکلات دچار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

یوسفی ضمن تاکید بر راهگشا بودن پرداخت تسهیلات خرید و ساخت مسکن از سوی بانک مرکزی تاکید کرد که با اصلاح رویه فعلی اعطای وام به مردم می‌توان امیدوار بود که مشکل بخش عظیمی از مردم حل شود، اما مشکل اینجاست که بانک‌ها علاقه دارند وام کوتاه مدت و مضاربه‌ای به مردم بدهند که پول پرداختی آن‌ها سریعا به بانک برگردد و عملا علاقه ندارند در موضوعی مثل مسکن به عنوان مولد به عنوان پیشران حرکت کنند.

چندی پیش وزیر راه وشهرسازی نیز  در حوزه تامین اعتبارات بخش مسکن و نهضت تولید مسکن اعلام کرد طبق قانون باید ۲۰ درصد از تسهیلات کشور به بخش مسکن اختصاص یابد در این زمینه اگر بانک‌ها همکاری لازم را نداشته باشند مشمول جرائم مالیاتی می‌شوند، بنابراین باید در زمینه نظارت‌ها افزایش یابد.

عضو هیات رئیسه مجلس راهکار ملزم کردن بانک‌ها به اعطای تسهیلات را قانون مصوب مجلس معرفی کرد و گفت: در این زمینه قانون داریم ما در مجلس برای اولین بار قانونی مصوب کردیم و بر این اساس بانک‌ها را موظف کردیم که ۲۰ درصد از تسهیلات سالیانه خودشان را که معادل سال پایه ۳۶۰ هزار میلیارد تومان است را به حوزه اعطای تسهیلات مسکن تخصیص دهند.

یوسفی یادآور شد سیستم بانکی و بانک مرکزی موظف است ۳۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای این موضوع اختصاص دهد، یعنی وام برای واحد‌های مسکونی شهری ۴۰۰ میلیون تومان با اقساط پلکانی و برای مسکن‌های روستایی تا ۲۵۰ میلیون تومان وام پرداخت شود.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس نیز در این رابطه گفته طبق قانون جهش تولید مسکن، بانک‌ها مکلف به اعطای وام ۴۰۰ میلیون تومانی برای واحد‌های مسکونی شهری خواهند شد. در این قانون موضوعاتی مانند تامین زمین به ویژه تسهیلات ۳۶۰ هزار میلیارد تومانی و فروش اقساطی و مشارکت ۲۰ ساله و اقساط به صورت پلکانی به تصویب رسید.

یوسفی می‌گوید در حالی که در ۴۰ سال گذشته برای پرداخت تسهیلات خرید، رهن، اجاره و انبوه سازی قانونی نداشته ایم، مجلس یازدهم بانک‌ها را بر اساس قانون مکلف کرد که ۲۰ درصد از منابع خود را صرف اعطای تسهیلات مسکن کنند در حالی که پیش از این بانک‌ها ملزم به اعطای تسهیلات نبوده اند.  

عضو هیات رئیسه مجلس گفت با رونق تولید مسکن و تسهیل شرایط اعطای وام مشکلات فعلی برطرف می‌شود و بعید است که این اتفاق نیفتد، زیرا دولت، رئیس جمهور و وزیر مسکن پای کار هستند بر خلاف دولت گذشته که رئیس جمهور به این مسئله توجهی نمی‌کرد و افتخار وزیرش توقف مسکن مهر و خانه سازی بود./باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: وام مسکن اقساط پلکانی اعطای تسهیلات میلیون تومان تولید مسکن بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند

یکی از مهم ترین اقداماتی که نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع در روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن به ویژه در بخش نوسازی بافت های فرسوده دارد پرداخت تسهیلات ساخت است که طبق آمارها متاسفانه همکاری بانک ها در این بخش چندان مناسب نبوده و همچنان روند کند پرداخت تسهیلات باعث شده مشارکت های مردمی در این بخش کمرنگ شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، بررسی های نشان می دهد که تنها یک بانک همچنان رکوددار پرداخت تسهیلات است و از سوی  دیگر عدم همکاری بانک ها باعث می شود که ظرفیت های مردمی و مشارکت آنها در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن کمرنگ شود.

در همین راستا آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به باشگاه خبرنگاران گفت: نوسازی بافت های فرسوده یکی از مهم ترین بخش ها در حوزه استفاده از ظرفیت های مردمی است. اگر همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات نوسازی از جمله ۵۵۰ میلیون تومانی بیشتر شود ما شاهد تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن خواهیم بود.

او اظهار کرد: بازار مسکن نیازمند همکاری و مشارکت های مردمی است و یکی از عوامل اصلی در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن و نوسازی بافت های فرسوده تزریق منابع مالی است که در این بین باید همکاری بانک ها بیشتر شود.

وی تاکید کرد: باید در این بخش همکاری تمامی  دستگاه ها به ویژه  بانک ها در  پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بیشتر شود تا شاهد بهبود وضعیت بازار مسکن و تسریع در روند ساخت مسکن در کشور باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟